אני אוהבת פסטרמה.

זה תמיד הולך טוב-

בסלט,  מוקפץ עם ירקות, בכריך, חם, קר

דל בשומן, עתיר בחלבון ובעיקר טעים.

אבל הפסטרמה שקונים בסופר היא הרבה פעמים מזון מעובד, מוזרק בניטריטים וניטרטים וממש לא מומלץ.

אז מה עושים? מכינים לבד!

זה ממש פשוט וקל, זול וטעים.

אופן הכנה:

השרייה במים

1 נתח חזה הודו (נקבה יתן מרקם עסיסי יותר מזכר, כמו בחיים..)

משרים במקרר ל 24 שעות מכוסה במים, 1 כף חומץ ותבלינים שאתם אוהבים.

השרייה במרינדה- עיסוי ולישון

לאחר 24 שעות שופכים את המים ועושים לחזה עיסוי נמרץ בתהלינים ושמן זית.

אני אוהבת להוסיף: דבש, חרדל, פפריקה, סויה, פלפל, שום ומלח.

משאירים את הפסטרמה במשרה לעוד 24 שעות במקרר (צריך לנוח אחרי עיסוי..לא?)

אפייה

מכניסים לתנור 160 מעלות ל 20-30 דק’ עד שהנתח מזהיב ולבן גם במרכז

(חתך קטן במרכז הנתח והצצה. אם לבן מוכן. אם ורוד תנו עוד כמה דק’)

תצננו, תפרסו ותזללו…

ספרו לחברה

יאללה, צאו לדרך וספרו איך יצא..

פינת החפירות

התזונה שלנו היא המקור לבריאות או תחלואה.

תזונה מותאמת אישיתחיונית כדי לשפר מצב בריאות, לחזק אנרגיות

ולהביא לשיפור בסימפטומים שונים.

אני מתאימה שיטות תזונה לפי המטופל בכדי לשפר את בריאותו.

חשוב מאוד לזכור שתזונה מותאמת היא אישית!

מה שמתאים לשכן, לא בהכרח יתאים לך!

למה פסטרמה?

פסטרמה תורמת להעשרת התפריט בחלבון.

היא עשירה בחלבון ודלה בשומן,

תזונה עשירה בחלבון מצויינת לכל מי שרוצה לרדת במשקל, לסובלים ממחלות אוטואימוניות,

לחולי סכרת או בעלי ערכי סוכר גבוהים

לכל מי שמתקשה בעיכול פחמימות.

רוצים התאמה אישית של התפריט?

רוצים לגלות מה המזון שיעזור לכם להפטר מהמשקל העודף ומהכאבים?

השאירו פרטים

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן