קיש ברוקלי ללא גלוטן וללא דגנים GRAIN FREE

בא לי קיש לארוחת ערב,

אבל מה עושים כשלא רוצים לאכול מוצרי חלב וגלוטן?

מחליפים את קלתית הבצק בטורטייה כוסמת.

מחליפים את השמנת המתוקה בחלב קוקוס

ומקבלים קיש נפלא- שעומד בכל הדרישות של “במידה נכונה”

מילוי

  • ברוקולי מבושל.
  • חשוב לסנן את הנוזלים.
  • ניתן להחליף בפטריות מוקפצות, בצל מטוגן, חציל קלוי, בטטה אפוייה, עגבניות שרי, פלפל קלוי או כל ירק אחר שמתחשק

רויאל

  • 4 ביצים
  • 1 כף קמח כוסמת/ קינואה/ שקדים/ חומוס/ סויה
  • 250 מלל קרם קוקוס
  • 1 כפית מלח שטוחה
  • אגוז מוסקט, פלפל לבן,טימין וכל תבלין שאתם אוהבים

אופן ההכנה

  • לערבב את חומרי המלית
  • לצקת לתוך הקלתית
  • לאפות כ 35 דק’ בחום 150-180 מעלות עד שהמרכז תפוח וקיסם יוצא יבש.
  • לתת מספר דק’ להתייצב ולזלול

לקבלת סדרת סרטונים שיעזרו לכם לרזות​

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן