הוא מתוק, טעים, משביע וקל להכנה.

פתרון מושלם לנישנוש מפנק, בריא ודל קלוריות.

רשימת קניות

  • 4 תפוחים
  • 8 כפות סילאן
  • 8 כפות מים
  • 16 חצאים אגוזי מלך קצוצים
  • 4 כפות צימוקים
  • 4 משמש אורגני שחור קצוץ (עשיר בברזל)
  • 2 כפות קינמון (מחמם, משפר חילוף חומרים ומקדם הרזייה)

אופן ההכנה

מרוקנים את ליבת התפוח אך משאירים את החלק התחתון שלם (שהמלית לא תשפך).

מערבבים את חומרי המלית וממלאים את התפוח.

מניחים בתבנית ומכסים בנייר כסף.

אופים ב 180 מעלות כ 30 דק’ עד שמתרכך.

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן