סלק זה ירק קסום, סופר פוד, עשיר בברזל, טוב לעיכול, מתקתק וטעים.

כיום ניתן לקנות סלקים באריזת ואקום, מוכנים לעבודה ולחסוך הרבה טרחה.

את הקציצות הבאות הכנתי עבור ביתי הצמחונית שכל הזמן מאתגרת אותי למצוא מתכונים חדשים שיהיה לה טעים.

מיקה אוהבת אותם מטוגנות בשמן זית, אבל אפשר גם לרסס בשמן זית ולאפות.

המתכון קל מאוד, מהיר ופשוט ויש אפילו סרטון!

הקציצות בפרט והסלק בכלל מומלצים מאוד למי שסובל מעצירות. סלק אחד ביום “יפנה את הדרך”

מוזמנים לנסות ולהגיב

רשימת קניות

  • 3 סלקים בינונים מבושלים ומגורדים
  • 1 ביצה (לטבעונים אפשר להחליף בכף טחינה)
  • 4 כפות פירורי לחם (לנמנעים מגלוטן ולתוכנית במידה נכונה אפשר להחליף בקמח חומוס/שקדים)

הוראות הכנה

לערבב הכל, לטגן בשמן זית או לאפות

הצעת הגשה- טחינת נסיכות

ניתן להגיש עם מטבל טחינה סגולה. החליפו את המים בטחינה במיץ סלק, תופתעו מאוד מהתוצאה…

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן