קציצות טעימות, מתאימות גם לטבעונים ולנמנעים מגלוטן.

קלות להכנה ולעיכול.

עשירות בחלבון וברזל.

רשימת קניות

  • 1/2 כוס עדשים שחורים מבושלים (כ 20 דק’ במים כמו פסטה)
  • 2 כפות טחינה (מלאה תמיד עדיף)
  • 2 בטטות קטנות/בינוניות מבושלות
  • 1 כך גדושה קמח סויה.
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט וכל תיבול שאתם אוהבים

הוראות הכנה

לערבב הכל במעבד מזון, לגלגל לכדורים קטנים.

לטגן בשמן זית או למרוח בשמן זית ולאפות 10 דק’ ב 180 מעלות.

אפשר להגיש עם טחינה, קרם יוגורט (יש גם טבעוני) או רוטב עגבניות.

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן