קציצות טעימות, מתאימות גם לטבעונים ולנמנעים מגלוטן.
קלות להכנה ולעיכול.
עשירות בחלבון וברזל.
רשימת קניות
- 1/2 כוס עדשים שחורים מבושלים (כ 20 דק' במים כמו פסטה)
- 2 כפות טחינה (מלאה תמיד עדיף)
- 2 בטטות קטנות/בינוניות מבושלות
- 1 כך גדושה קמח סויה.
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט וכל תיבול שאתם אוהבים
הוראות הכנה
לערבב הכל במעבד מזון, לגלגל לכדורים קטנים.
לטגן בשמן זית או למרוח בשמן זית ולאפות 10 דק' ב 180 מעלות.
אפשר להגיש עם טחינה, קרם יוגורט (יש גם טבעוני) או רוטב עגבניות.