ממרח נפלא, קל להכנה, מהיר, זול ומשביח כל כריך וארוחה.

רשימת קניות

  • 2 צרורות של פטרוזליה/נענע/כוסברה (מיקס או רק אחד)
  • 5-10 שיני שום
  • 1-2 פלפל אדום חריף (מי שאוהב חריף שישים כולל הגרעינים)
  • חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה

  1. להכניס את הכל למעבד מזון ולטחון עד למרקם אחיד.
  2. לאכסן בצנצנת שעברה חיטוי (במים רותחים) במקרר.

הממרח מתקבל באהבה בכריך, בפסטה ובכל ארוחה.

פינת החפירות

  • הטעם החריף הוא מצוין לעיכול. הוא מגביר את “האש העיכולית” בקיבה ומשפרת את תהליכי העיכול. מי שסובל בכיבים בקיבה או מחומציות יתר בקיבה כדאי לא להגזים בצריכת החריף.
  • השום הוא קוטל מזיקים טבעי. הוא מחסל תולעי מעיים, חיידקים ווירוסים. צריכת שום על בסיס יומי מחזקת את מערכת העיכול ומטהרת את הגוף.
  • העלים הירוקים עשירים בסידן, ברזל ומגוון רב של ויטמינים ומינרלים.
  • לשיפור הערך התזונתי ניתן להוסיף גם אצת ספירולינה (קפואה, פתיתים או אבקה) לממרח.
  • מזון ירוק הוא נפלא לטיהור הכבד ולעידוד ניקוי רעלים. מומלץ מאוד בתהליכים של ניקוי רעלים (דיטוקס).
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן