החלום הרטוב של כל אשה הוא… לאכול ולהרזות..

אז לפעמים חלומות מתגשמים..

הכרוב הוא ירק נפלא בעיקר כי יש לו ערך קלורי שלילי..כלומר הגוף משקיע יותר אנרגיה בפירוק שלו מאשר הקלוריות שהוא תורם לגוף.

בנוסף להיותו דל קלוריות, בכרוב יש מרכיבים אנטיאוקסידנטים (נוגדי חמצון) ואנטיסרטניים. הוא עוזר להוריד את רמת ה- LDL (הידוע כ”כולסטרול הרע”) בדם ועשיר בוויטמינים חיוניים, מינרלים וסיבים.

הוא משביע, טעים, קל להכנה, זול וזמין ומושלם לצילומי new born…

אז לעבודה

  • 3 כפות שמן זית.
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 1 כרוב בינוני קצוץ
  • 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות.
  • 1/2 כוס מים
  • מלח, פלפל, צ’ילי, סוכר, פפריקה

אופן ההכנה

לאדות את הבצל עד שהופך שקוף.

להוסיף את המים, רסק עגבניות ותבלינים.

להוסיף את הכרוב הקצוץ, לערבב ולבשל על אש קטנה עד שמתרכך.

בתאבון

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן